Bugun...

Başkan Aydoğmuş, Filistin’e Destek Kermesine destek verdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

GAZZE YANIYOR İNSANLIK SUSUYOR! Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, çocukları, kadınları, yaşlıları, anneleri ve anne karnındaki doğmamış bebekleri öldüren, İsrail terör devletini kınayarak "Gazze’den arşa çığlık yükseliyor, İnsanlık ölüyor insanlık nerede diyor! Sesiz kalan gözyaşı dökülmeye korkuyor. Gazze yanıyor insanlık susuyor” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 28-05-2024 21:21:00

Başkan Aydoğmuş, Filistin’e Destek Kermesine destek verdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Gelecek Partisi Akdağmadeni İlçe Başkanım Yaşar Esgi ile birlikte Akdağmadeni Belediyesince organze edilen Filistin’e Destek Kermesine katıldı.
Tüm vatandaşları Filistin halkına destek olmak için kermese davet eden Başkan Aydoğmuş, şunları söyledi: “İsrail terörü altında zulme maruz kalarak katledilen Filistin halkına destek vermek amacıyla kermesi organize eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın başta olmak üzere kermese destek veren vatandaşlara ve kermeste çalışan görevlilere teşekkür ediyorum. Gazze için ne yapabilirim diyen ve bir nebze de olsa ‘Gazze’de yaşanan zulme dur’ diye bilmek için tüm vatandaşlarımızı kermese katılıp destek olmaya davet ediyorum.”

SESİZ KALAN İNSANLIK UTANACAK

İsrail terörünü kınayan Başkan Aydoğmuş “İnşallah İsrail kahrolacak, Filistin kurtulacak. Sesiz kalan insanlık utanacak. Buradan şunu söylemek istiyorum. Yıllar önce Filistin topraklarını gasp ederek Filistin halkına zulmeden, şu anda hiç bir hukuk adalet ahlak tanımadan çadırlarda kalan savunmasız insanların üzerine bombalar atarak çocukları, kadınları, yaşlıları, anneleri ve anne karnındaki doğmamış bebekleri öldüren, İsrail terör örgütünü şiddetle ve nefretle lanetliyorum. Rabbimden Kahhar ismi hürmetine İsrail’i kahrı perişan etmesi için dua ile diliyorum” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI