Bugun...

Başkan Bulut Gürsoy, Ekrem İmamoğlu ile Bir Araya Geldi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlunun Tokat’ta gerçekleştirdiği buluşmaya katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği Tokat Buluşması kapsamında Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, Altınordu İlçe halkına selamlarını iletti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2024 15:21:00

Başkan Bulut Gürsoy, Ekrem İmamoğlu ile Bir Araya Geldi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

İMAMOĞLU’NA TAM DESTEK

Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, İmamoğlu’nun başarılı bir belediyecilik anlayışı sergilediğini belirterek, Türkiye'nin dört bir yanındaki belediyelerle gerçekleştirdiği buluşmaların önemine dikkat çekti. Gürsoy, “Ekrem İmamoğlu, sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin her yerinde vizyoner projeleri ve kapsayıcı belediyecilik anlayışıyla dikkat çekiyor. Türkiye Belediyeler Birliği aracılığıyla Türkiye’yi adım adım gezmesi, yerel yönetimlerin sorunlarını yerinde dinlemesi, ülkemiz için büyük bir kazançtır” dedi.

ALTINORDU HALKINA SELAM GÖNDERDİ

Tokat’ta gerçekleştirilen buluşmada İmamoğlu, Altınordu halkına da selamlarını iletti ve Türkiye genelinde tüm vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini belirtti. İmamoğlu, yerel yönetimlerin halkla iç içe olması gerektiğini vurgularken, Tokat’ta karşılaştığı misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI