Bugun...

BAŞKAN ÇAKIR: HAYAT DURMA NOKTASINA GELDİ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Afyonda tarım ve hayvancılığın ciddi bir çöküş sürecine girdiğini belirterek hükümeti eleştirdi. Fehmi Güray Çakır, çiftçilerin ve hayvancıların içinde bulunduğu zorlu ekonomik şartların bölge halkını göçe zorladığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 20-09-2024 18:56:00

BAŞKAN ÇAKIR: HAYAT DURMA NOKTASINA GELDİ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Afyonkarahisar, yıllarca tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan bir bölgeydi. Ancak gelinen noktada çiftçilerimizin ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizin önü tıkanmış durumda. Girdi maliyetleri artarken, destekler yetersiz kalıyor. Afyon'da tarım ve hayvancılık neredeyse durmuş vaziyette. Bununla birlikte gençlerimiz, geleceğe dair bir umut göremedikleri için beyin göçü yapıyor. İlimizin en değerli varlıklarını kaybediyoruz."

İktidarı, yanlış ekonomi politikaları ve bölgeye yeterli destek vermemekle suçlayan Çakır: "Bu hükümet, sadece günü kurtarmakla meşgul. Tarımda, sanayide ve istihdamda kalıcı çözümler üretemiyor. Afyon'un kırsal kesimlerinde yaşayan insanlar, işsizlik ve umutsuzluk nedeniyle büyük şehirlere veya yurt dışına gitmek zorunda kalıyorlar. İktidar, Afyon’un sesini duymuyor. Yeniden Refah Partisi olarak halkın sorularını gündeme getirmeyi ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI