Bugun...

Başkan Çarban’dan Finike Ziyaretine Teşekkür: "Daha Yaşanılabilir Bir Finike İçin Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban, Antalya Milletvekili Aykut Kaya, kadın ve gençlik kolları, yönetim kademeleri ve belediye başkan yardımcısı ile birlikte Finike Belediye Başkanı ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını, gazetecileri ve esnafı ziyaret ettiklerini duyurdu. Ziyaret sırasında Finikeli vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini değerlendirdiklerini belirten Çarban, "Daha yaşanılabilir bir Finike için yol haritamızı çıkardık," dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 17-09-2024 12:28:00

Başkan Çarban’dan Finike Ziyaretine Teşekkür:

"Vatandaşlarımıza Gösterdikleri İlgi İçin Teşekkür Ediyorum"
Ziyaretlerde Finikeli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Çarban, "Finikeli vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim," dedi. Çarban, halkla güçlü bir diyalog kurarak, ilçenin sorunlarına çözüm üretmeye kararlı olduklarını vurguladı.

"Milletvekilimiz Aykut Kaya’ya Teşekkürler"
Çarban, ziyaret sırasında Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın, Finike’nin sorunlarına kayıtsız kalmadığını belirterek, "Milletvekilimiz Sayın Aykut Kaya’ya ilçemizin sorunlarına gösterdiği ilgi ve çözüm önerileri için şükranlarımı sunarım," ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI