Bugun...

Başkan Fatih Kalkan’dan Güçlü Mesaj: “Borç, Faiz, Zam Ekonomisinden Kurtulmanın Yolu Yeniden Refah Partisi” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanı Fatih Kalkan, yaptığı açıklamada 54. Erbakan Hükümetindeki Milli Görüş’ün bolluk ve bereketini yeniden bu millete yaşatmak için aynı aşkla, aynı inançla yola çıktıklarını belirtti. Kalkan, borç, faiz, zam ve vergi ekonomisinden çıkarak üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine geçeceklerini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2024 12:07:00

Başkan Fatih Kalkan’dan Güçlü Mesaj: “Borç, Faiz, Zam Ekonomisinden Kurtulmanın Yolu Yeniden Refah Partisi” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Kalkan, "Dar gelirli milyonların alım gücünü ve refah seviyesini, tıpkı 54. Hükümet’te olduğu gibi yeniden artıracağız. Çiftçi ve köylünün yüzünü de en yüksek taban fiyatları ve en büyük teşviklerle güldüreceğiz. Milli Görüş’ün yaptığı gibi, çiftçilerimize hak ettikleri değeri vereceğiz," dedi.

Kalkan, Yeniden Refah Partisi’nin “Önce millet” anlayışıyla hareket ettiğini ve milletin Türkiye'nin dört bir yanında yaşadığı sıkıntılardan kurtarılması için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. “Halkımızı bu felaketten kurtarmak için durmadan koşturacağız,” ifadelerini kullanan Kalkan, AK Parti hükümetinden kurtulmanın tek yolunun Yeniden Refah Partisi olduğunu dile getirdi.

Fatih Kalkan ayrıca, sağ görüşlü vatandaşları ve millet, vatan, bayrak aşkıyla yaşayan herkesi, Yeniden Refah Partisi çatısı altında iktidara hazırlanmaya davet etti. "Sağın en büyük partisi Yeniden Refah Partisi’dir. Güçlü bir Türkiye inşa etmek için hep birlikte çalışacağız,” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI