Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN KARASU'DAN ZAM TEPKİSİ:HARAM SALTANATINDAN KURTULMALIYIZ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, son günlerde toplu taşıma ücretlerine yapılan %25lik zamma sert tepki gösterdi. Karasu, bu zamların Cumhur İttifakının ülkeyi yönetmedeki başarısızlığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Başkan Karasu:"Ülkemiz bu haram saltanatından bir an önce kurtulmalıdır."dedi
facebook-paylas
 Tarih: 14-06-2024 19:49:00

BAŞKAN KARASU'DAN ZAM TEPKİSİ:HARAM SALTANATINDAN KURTULMALIYIZ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Volkan Karasu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Toplu taşıma ücretlerine yapılan %25 zam, Cumhur İttifakı'nın bileşenlerinin ülkeyi hem genelde hem de yerelde yönetemediklerinin küçük bir örneğidir. Ülkemizin bu beceriksiz ittifakın bütün bileşenlerinden acilen kurtulması gerekmektedir. Yakıt fiyatları, şoför maliyeti, araçların yüksek fiyatları esnafımızın taşıma ücretlerine zam istemesi haklı bir gerekçedir. Diğer taraftan vatandaşımızın aldığı ücretin yüksek enflasyon yüzünden erimesi, eğitim maliyetleri ve yüksek konut kiraları her geçen gün vatandaşımızın yaşam kalitesini düşürmektedir. İstikrarın olmadığı bir yönetimde ekonomik tutarsızlıklar ile beraber huzursuzluk baş gösterir. Ülkemiz bu haram saltanatından bir an önce kurtulmalıdır."dedi. 


İYİ Parti Sivas İl Başkanı, ekonomik istikrarsızlıkların toplumda huzursuzluk yarattığını ve bu durumun yönetim zafiyetinden kaynaklandığını ifade etti. Karasu, ülkenin bir an önce mevcut yönetimden kurtulması gerektiğini vurgulayarak, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI