Bugun...

Başkan Karasu, Filistin'deki Katliamlara Karşı Sessiz Kalınmaması Çağrısında Bulundu.! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Gazze ve Refahta devam eden katliamlara dikkat çekerek, dünya toplumlarını bu insanlık dışı eylemlere karşı ses çıkarmaya çağırdı. Karasu, uluslararası toplumun, özellikle de İslam ülkelerinin, Filistindeki zulümlere sessiz kalmaması gerektiğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-05-2024 14:00:00

Başkan Karasu, Filistin'deki Katliamlara Karşı Sessiz Kalınmaması Çağrısında Bulundu.! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Karasu açıklamasında, "Dünya tarihinde böyle uzun süren, canlı canlı izlenen bir soykırım olmamıştır. Gazze ve Refah'ta masum insanlar, çocuklar, kadınlar kundakta iken veya çadırlarında yatarken bombalanmaktadır. Bu, insanlık adına yapılabilecek zulümlerin zirvesidir ve dünya tarihine kara bir leke olarak geçecektir," dedi.

Karasu, dünya liderlerine ve uluslararası kuruluşlara seslenerek, "Bu vahşi saldırıları sessizce izleyen herkes, bu katliamın ortağıdır. İncirlik ve Kürecik gibi stratejik üslerin derhal kapatılması, Türkiye'nin bu vahşete ortak olmadığını gösterir. Artık, İslam ülkeleri dahil tüm uluslar, Filistin halkına yönelik desteğini artırmalı ve somut adımlar atmalıdır," şeklinde konuştu.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Karasu, Filistin'e yapılan desteklerin "Siyasal İslamcı" etiketiyle yargılanamayacak kadar önemli bir insanlık meselesi olduğunu belirtti ve "Bu, siyasi bir mesele değil, ahlaki bir zorunluluktur. İsrail'in faşist ve terörist eylemlerine karşı çıkmak, insanlık onurunu korumak için gereklidir," ifadelerini kullandı.

Volkan Karasu, tüm dünya vatandaşlarını Filistin halkıyla dayanışma göstermeye davet etti ve "Bu katliamlara karşı çıkmak, insanlık onuruna yapılmış bir borçtur. İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm uluslar, halklarının mukavemetini göstermeli ve gereken adımları atmalıdır," diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI