Bugun...

Başkan Kayabaşı, itfaiye istasyonlarını ziyaret etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, itfaiyecilerin sadece yangında değil, pek çok olayda halkın yardımına koştuğunu belirterek, “İtfaiye teşkilatımız, aldıkları görev ve sorumluluk bilinciyle işlerini en iyi şekilde yapan kahramanlardır” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2024 12:28:00

Başkan Kayabaşı, itfaiye istasyonlarını ziyaret etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Başakşehir itfaiye amirliğindeki istasyonları ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Kayabaşı’na Başakşehir ilçe yöneticileri Erdoğan Dulkadir, Meryem Berk, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyesi Hakan Yılmaz ve Meclis Üyesi Enser Şentürk de eşlik etti.

7/24 SAAT GÖREV BAŞINDALAR
Ziyaret sırasında itfaiye çalışanlarının samimi sohbetleri, güler yüzlü karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Kayabaşı, itfaiye teşkilatının sorumluluk bilinciyle büyük bir fedakârlık gösterdiğini vurguladı. İtfaiyecilerin, hayatlarını riske atarak halkın güvenliği için 24 saat görev başında olduklarını ifade eden Kayabaşı, bu önemli görevi layıkıyla yerine getiren tüm itfaiye çalışanlarına şükranlarını sundu.

“İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZDIR”
Kayabaşı, ziyarette yaptığı açıklamada, itfaiyecilerin sadece yangınlarla değil, pek çok farklı olayda halkın yardımına koştuğunu belirterek, “İtfaiye teşkilatımız, aldıkları görev ve sorumluluk bilinciyle işlerini en iyi şekilde yapan kahramanlardır. Onların bu fedakârlıkları, Başakşehir halkı ve tüm İstanbul için büyük bir güven kaynağıdır” dedi. Kayabaşı, bu tür ziyaretlerin, itfaiye teşkilatının sorunlarının daha iyi anlaşılması ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman itfaiye çalışanlarının yanında olacaklarını vurgulayan Kayabaşı, İstanbul genelinde itfaiye teşkilatının daha da güçlendirilmesi için çalışacaklarını söyledi. İtfaiye personeline misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Başkan Kayabaşı, teşkilatın başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI