|
Tweet |
Yaklaşık 22 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu ifade eden Kaya, gençlik kollarından üst düzey yöneticiliklere kadar farklı görevlerde bulunduğunu belirterek, “Bugün 40 yaşında, sahayı bilen, halkla iç içe bir siyaset anlayışıyla Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum” diye konuştu.
“ANAHTAR PARTİ YENİ BİR KUTUP, YENİ BİR VİZYONDUR”
Anahtar Parti’nin iki kutuplu siyaset anlayışına karşı doğduğunu vurgulayan Kaya, “Türkiye’de siyaset uzun süredir aynı kalıpların içine sıkışmış durumda. Anahtar Parti, bu düzene karşı yeni bir kutup, yeni bir nefes ve farklı bir vizyon ortaya koymak için kuruldu” ifadelerini kullandı.
“SORUNLARI DOĞRU TANIMLAMADAN ÇÖZÜM ÜRETİLEMEZ”
Türkiye’nin temel sorununun yanlış teşhisler olduğunu belirten Kaya, “25 yıllık iktidar döneminde sorunlar ne doğru tanımlandı ne de kalıcı çözümler üretildi. Biz Anahtar Parti olarak önce doğru tespit, sonra doğru çözüm anlayışıyla siyaset yapıyoruz” dedi.
“TEŞKİLAT ANLAYIŞIMIZ BİNA SİYASETİ DEĞİL, SAHA SİYASETİDİR”
Parti teşkilatlarının yalnızca il ve ilçe binalarından ibaret olmadığını vurgulayan Kaya, “Bizim siyasetimiz masa başında değil, sokakta, mahallede, esnafın yanında yapılır. Yerel dinamikleri bilen, genel sorunları anlayan bir kadro yapısıyla Türkiye’nin geleceğine umut olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.