Bugun...

Başkan Nevzat Altıtok'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin Türk milletinin şanlı tarihinin ebedi kahramanları ve vatanseverliğin simgeleri olduğunu belirtti. Altıtok, gazilerin Türk vatanseverliğinin ve fedakarlığının ölümsüz temsilcileri olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 09:07:00

Başkan Nevzat Altıtok'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Altıtok, "Hür yaşamayı ve bağımsızlığını korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı her zaman büyük bir gurur kaynağı olarak görmüştür. Milletimiz, her mücadeleden bu fedakarlığın karşılığında zaferle çıkmayı başarmıştır," dedi.

"Ölürsek şehit, kalırsak gazi" anlayışıyla hareket eden milletimizin tarih boyunca destanlar yazdığını hatırlatan Altıtok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Cennet vatanımız, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emanetidir. Gaziler Günü vesilesiyle, bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Tüm gücümüzle ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için çaba sarf ediyoruz.”

Nevzat Altıtok, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Bu duygu ve düşüncelerle, gazilerimizin gününü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize en derin saygılarımı sunuyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI