Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Ömer Dağlı’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm gazilere duyulan minneti vurgulayan Dağlı, gazilerimizin Türk milletinin onuru ve Cumhuriyetimizin teminatı olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 21:14:00

Başkan Ömer Dağlı’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Atatürk’ün İzinde, Cumhuriyetimizi Korumak Boynumuzun Borcu”

Ömer Dağlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"19 Eylül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 'Gazi' unvanının verildiği ve tüm gazilerimizi onurlandırdığımız çok özel bir gündür. Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlık mücadelemizde canlarını ortaya koyan gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak yalnızca tarihimize değil, geleceğimize de ışık tutmaktadır. Bugün bizlere düşen en büyük görev, onların mirasını ve Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaktır. Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizi korumak ve gelecek nesillere güçlü bir şekilde devretmek boynumuzun borcudur."

“Gazilerimiz, Milletimizin Onuru ve Gururudur”

Dağlı, gazilerin fedakarlıkları sayesinde bugün özgür bir ülkede yaşadığımıza dikkat çekerek, "Gazilerimiz, vatanımız ve milletimiz için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahramanlardır. Onların gösterdiği cesaret ve fedakarlık, milletimizin onuru ve gururudur. Gazilerimizin her biri, Cumhuriyetimizin teminatıdır," dedi.

Son olarak, tüm gazilere minnet duygularını ileten Dağlı, hayatını kaybeden gazilere rahmet, hayatta olan gazilere ise sağlık ve huzur dolu bir yaşam diledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI