Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN SÜPHANOĞLU'NDAN ÖZGÜZELDERE SPOR'A TAM DESTEK - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı ve Özgüzeldere Spor İkinci Başkanı Aslan Süphanoğlu, bu hafta oynanan Özgüzeldere Spor ile Hakkari Zap Spor maçını izleyerek şehrin takımına destek verdi. Süphanoğlu, takımın zorlu bir süreçten geçtiğini ve birçok eksikliğine rağmen galip gelmesinin sevindirici olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 12-09-2024 15:28:00

BAŞKAN SÜPHANOĞLU'NDAN ÖZGÜZELDERE SPOR'A TAM DESTEK - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

KULÜBÜMÜZÜN YENİ DÖNEMİ BAŞLADI

Süphanoğlu, açıklamasında: “Kulüp Başkanımız ve Yeniden Refah Partisi Aydılar Belediye Başkanımız İbrahim Ergün’ün gayretleri doğrultusunda kulübümüze güzel destekler verildi. Kulübün başına yeni bir ekiple geçiş yapmamız ve ilk maçımızı kazanmamız da oldukça önemli bir başarı oldu. Başkanımızın destekleri sayesinde yeni bir devir başlatmış olduk" dedi. 

GALİBİYET BİTLİS İÇİN İLK ADIMDIR

Süphanoğlu, "Bitlis’te takımımız Özgüzeldere Spor ile Hakkari Zap Spor maçında, takımımızdaki birçok eksikliğe rağmen ve takımın kurulmasından sadece bir haftalık çalışma ve antrenman sonucunda maçı 2-0 yendi. Bu galibiyetimizi ve sevincimizi paylaşıyorum. Bitlisimizi sevindiren bu galibiyet, şampiyonluğa atılan ilk adımdır" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARDAN VE HOCALARDAN GURURLANDIK

Ayrıca, Süphanoğlu, "Takım futbolcularımızı ve eğitmen hocalarımızı bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesin katkısı çok önemli. Yolumuz açık olsun, inşallah bundan sonra da böyle başarılar yaşarız" diyerek tüm ekibe duyduğu güveni ve desteğini dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI