Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Taner Hoş’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kestel İlçe Başkanı Taner Hoş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilere duyduğu derin minneti dile getiren Hoş, Cumhuriyetin gazilerin fedakarlıklarıyla bugüne kadar taşındığını ve sonsuza dek yaşatılacağını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 21:21:00

Başkan Taner Hoş’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Atatürk’ün Liderliğinde Kazanılan Cumhuriyet, Gazilerimizin En Büyük Mirasıdır”

Taner Hoş, 19 Eylül’ün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verildiği ve gazilerimizin onurlandırıldığı anlamlı bir gün olduğuna dikkat çekerek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna verdiği mücadele ile yalnızca bir lider değil, tüm dünya tarihine yön vermiş bir önderdir. Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ve onun ardından kurulan Cumhuriyet, gazilerimizin bizlere bıraktığı en büyük mirastır. Bugün, Atatürk’ün bize emanet ettiği bu Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak hepimizin en kutsal görevidir," dedi.

“Cumhuriyetimiz, Gazilerimizin Fedakarlıklarıyla Güç Buldu”

Mesajında gazilerin, Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olduğunun altını çizen Hoş, "Gazilerimiz, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetimizin en büyük savunucularıdır. Vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan cepheye koşan, canını ortaya koyan gazilerimiz sayesinde bugün özgür bir Türkiye’de yaşıyoruz. Cumhuriyetimiz, onların fedakarlıklarıyla güç bulmuş ve bugüne kadar gelmiştir. Gazilerimizin cesareti, kararlılığı ve vatan sevgisi her zaman yolumuzu aydınlatacaktır," ifadelerini kullandı.

“Atatürk’ün Emaneti Cumhuriyetimizi Yaşatmak Boynumuzun Borcudur”

Hoş, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, tüm gazilere minnet duygularını ileterek, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimize şükran borçluyuz. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün Cumhuriyetimizi güçlü bir şekilde ayakta tutuyoruz. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu Cumhuriyeti yaşatmak, bizlerin boynunun borcudur. Gazilerimizin mirasını sonsuza dek yaşatacağız," dedi.

Son olarak, hayatını kaybeden gazilere rahmet, hayatta olanlara sağlık ve huzur dolu bir yaşam dileyen Taner Hoş, gazilerin hak ettiği saygının her zaman gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI