Bugun...

Başkan Yaşar: “Cumhuriyet, halkımızın kendi iradesiyle kurduğu en değerli mirastır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, 29 Ekim dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in sadece bir yönetim şekli olmadığını, aynı zamanda halkın özgürlük ve eşitlik arzusunun simgesi olduğunu vurguladı. Yaşar, bu özel günün, toplumsal sorumluluk ve dayanışmayı hatırlamak için bir fırsat olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 27-10-2025 19:00:00

Başkan Yaşar: “Cumhuriyet, halkımızın kendi iradesiyle kurduğu en değerli mirastır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Mesajında, “Cumhuriyet, geçmişin fedakârlıklarını günümüze taşırken, bize özgürlük ve eşitlik için mücadele etmeyi öğretir. Her birimiz, bu mirası koruyarak ülkemizin geleceğine katkı sağlamalıyız” ifadelerini kullanan Yaşar, gençlerin toplumsal katılımını ve bilinçli vatandaş olmasını özellikle önemsediklerini söyledi.

Açıklamasında, “Bu değerli gün, sadece kutlanacak bir tarih değil; geleceğimizi inşa ederken rehber alacağımız ilkeleri hatırlatır. Yozgat’ta ve tüm Türkiye’de her bireyin haklarını bilmesi, Cumhuriyet’i sahiplenmesi çok önemlidir” dedi.

Abdullah Yaşar, mesajını şöyle tamamladı: “102 yıldır ayakta duran Cumhuriyetimiz, milletimizin ortak çabası ve iradesi sayesinde var oldu. Bu 29 Ekim’de, tüm Yozgat halkının bayramını kutluyor; özgür, adil ve eşit bir toplum için birlikte çalışmayı sürdüreceğimizi bir kez daha vurguluyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI