Bugun...

Baskın: “Borç ve Faiz Sarmalından Kurtulmak Seferberliği Şart” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, ülkenin içinde bulunduğu borç ve faiz sarmalından en acil biçimde çıkması gerektiğini vurgulayan önemli açıklamalarda bulundu. Türkiyenin mevcut durumunu eleştiren Başkan Baskın, bu durumdan kurtulmanın tek yolunun Milli Görüş ruhuna geri dönmek olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2024 12:14:00

Baskın: “Borç ve Faiz Sarmalından Kurtulmak Seferberliği Şart” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Baskın, ülkenin kurtuluşunun eğitim ve üretim seferberliğiyle mümkün olacağını ifade ederek, “Ülkemiz bu noktadan ancak eğitim ve üretim seferberliği ile kurtulur. Sihirli kelimeler bunlar: kaliteli eğitim ve kaliteli, katma değerli üretim. İhracatı artırmak, işsizlikten kurtulmak, yüksek teknoloji ürünü üretmek, borçtan ve dış ticaret açığından kurtulmak, borç faizinden sıyrılmak, refahın artması ve Türk Lirası'nın döviz karşısında ezilmesinden kurtulması buna bağlıdır,” dedi.

Sadettin Baskın, Türkiye’nin topyekûn kalkınması için gerekli iki temel unsuru açıkladı: “İnsan yetiştireceğiz ve ürün üreteceğiz. Nasıl bir insan? Ahlaki, manevi ve bilimsel kalitesi yüksek insan. Nasıl bir ürün? Yüksek katma değerli ürün. Bu seferberlik, ülkemizi dünya sahnesinde daha güçlü ve bağımsız bir noktaya taşıyacak.”

Başkan Baskın, eğitim ve üretim seferberliğini hayata geçirmek için gereken kaynakların borç, faiz ya da vergi artışlarıyla değil, milli kaynak paketleriyle sağlanacağını ifade etti. “Milli kaynaklarımızı harekete geçirerek, dışa bağımlı olmadan kalkınacağız. Yeniden Refah Partisi, bu milletin refah seviyesini yükseltecek adımları atmaya hazırdır,” diye ekledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI