Bugun...

Bedri Yalçın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki yeri ve önemine dikkat çekti. Yalçın, mesajında şunları kaydetti:
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 11:00:00

Bedri Yalçın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve birliği uğruna canını ortaya koyan tüm kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şanlı tarihimiz boyunca, hür yaşamayı ilke edinen milletimiz, vatanını ve bayrağını korumak için her zaman büyük fedakârlıklar yapmış ve bu uğurda şehit ve gazi olmayı en büyük onur saymıştır. 19 Eylül, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verildiği anlamlı bir gündür. Bu özel gün, gazilerimize duyduğumuz minneti ve şükranı ifade etme fırsatıdır.”

Yalçın, gazilerin ve şehitlerin fedakârlıklarının sonsuz olduğunu vurgulayarak, “Gazilerimiz, milletimizin gurur kaynağıdır ve vatan sevgisinin yaşayan abideleridir. Bizlere düşen görev, bu fedakârlıkların karşılığında Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak ve bağımsızlığımızı her koşulda korumaktır,” dedi.

Bedri Yalçın, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI