Bugun...
SON DAKİKA

Canan Ceylan'dan Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan Ceylan, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ceylan, mesajında Jandarma Genel Komutanlığı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü, yurttaşların huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla karşılıksız hizmet eden bir kurum olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-06-2024 14:35:00

Canan Ceylan'dan Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Kahramanlık ve Fedakârlık

“1839 yılından bu yana görevlerini kahramanca ve fedakârca yerine getiren Jandarma Teşkilatı’nın her bir neferini tebrik ediyorum. Vatanımız ve vatandaşımız için görevlerini yerine getirirken onları sabırla bekleyen ailelerine şükranlarımı sunuyorum,” diyen Ceylan, Aziz vatanımızın korunması, topraklarımızın her bir karışında asayiş ve güvenliğin sağlanması uğruna şehit olan kahraman Mehmetçikleri rahmetle, bu uğurda mücadele veren gazileri minnetle andığını belirtti. Şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerine sabırlar, gazilerimize Allah’tan şifa diledi.

Fedakârca Hizmet

Ceylan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Terörle mücadeleden asayişe, trafik güvenliğinden kaçakçılık ve organize suçlara kadar özellikle ülkemizin kırsal alanlarında işlenen suçlara karşı fedakârca hizmet veren Jandarma Genel Komutanlığımız, milletimizin göğsünü kabartacak başarılı bir geçmişe sahip olup, teknolojik ve toplumsal gelişmeler doğrultusunda kendini yenileyerek, gücünü ve hareket yeteneğini her geçen gün artırmaktadır.”

Teşekkür ve Kutlama

“Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıldönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, fedakâr tüm Jandarma personeline teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI