Bugun...
SON DAKİKA

Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün: "Üretenle iyileştireni kutluyoruz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün, 14 Mayıs Eczacılar Günü ve 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, hem sağlığa hem de sofraya emek veren emekçilerin günü olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 14-05-2025 14:28:00

Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün:

SAĞLIK VE ÜRETİMİN YÜREKLİ EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ

Başkan Mutullah Üstün, “14 Mayıs, iki büyük emek sınıfının takdir edildiği anlamlı bir gündür. Bir yanda sağlığımızı korumak için özveriyle çalışan eczacılarımız, diğer yanda toprağı işleyerek ülkemizi doyuran çiftçilerimiz. Her biri başımızın tacıdır” dedi.

Üstün, “Emeğiyle hayatı iyileştiren tüm eczacılarımızın ve alın teriyle toprağı bereketlendiren çiftçilerimizin 14 Mayıs’ı kutlu olsun. Emek en yüce değerdir; bizler de bu değerin her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI