Bugun...
SON DAKİKA

Cebrail Tümenci: “Filistin’in Yanında Duruşumuz, Tarihi Bir Sorumluluktur” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, Gazze’de yaşanan insanlık dramına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tümenci, iktidarın İsrail karşısında yalnızca kınamalarla yetindiğini belirterek, “Türkiye, tarihten gelen misyonuna yakışır şekilde, Filistin’in yanında somut adımlar atmalıdır. Bu mesele sadece siyaset değil, insanlık meselesidir” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 05-09-2025 16:35:00

Cebrail Tümenci: “Filistin’in Yanında Duruşumuz, Tarihi Bir Sorumluluktur” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


Tümenci, hükümetin çelişkili tavırlarını sert sözlerle eleştirerek, “Bugün iktidar, zulmü kınadığını söylüyor ama İsrail ile ticari ilişkilerini sürdürüyor. One Minute haykırışı, ticarette Zero Minute’e dönüştü. Bu tablo vicdanlara ağır geliyor. Sözde değil, özde bir duruş sergilenmeli” ifadelerini kullandı.

“Siyonist Tehdit Kapımızda”

Tümenci, İsrail’in yalnızca Gazze’yi değil, tüm bölgeyi tehdit ettiğini vurguladı:
“Siyonistlerin hedefleri arasında Gazze ile birlikte Bağdat, Şam, Tahran ve Ankara da bulunuyor. Bu gerçek göz ardı edilemez. Türkiye, sadece bölgesel değil, küresel bir tehdit karşısında tarihi sorumluluk taşıyor.”

Açıklamasının sonunda Tümenci, Türkiye’nin tarihi rolüne işaret ederek şu sözleri kaydetti:
“Bir gün mutlaka özgür Filistin’in bayrağı yükselecek. Bizim görevimiz o günü hızlandıracak, onurlu ve cesur adımları atmaktır. Saadet Partisi olarak adaletin, kardeşliğin ve özgürlüğün yanında dimdik durmaya devam edeceğiz.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI