|
Tweet |
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Baskil İlçe Başkanı Kemal Zeki Arslan, CHP Gençlik Kolları tarafından ilk kez oy kullanacak seçmenlere yönelik hazırlıkları süren “Senin Geleceğin” temalı dijital kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, çalışmanın gençleri siyasetin merkezine alan yeni ve kapsayıcı bir yaklaşımı temsil ettiğini ifade etti.
Gençlere anlatılan değil, gençlerle kurulan bir kampanya
Başkan Arslan, kampanyanın tek yönlü bir bilgilendirme faaliyeti olmadığını vurgulayarak, “Bu çalışma, gençlere ne yapmaları gerektiğini söyleyen değil, onların düşüncelerini dinleyen ve ortak bir gelecek tasavvurunu birlikte kurmayı hedefleyen bir kampanyadır. Gençlerin beklentileri ve kaygıları bu sürecin temelini oluşturuyor” dedi.
Dijital içeriklerle bilinçli seçmen hedefi
“Senin Geleceğin” kampanyası kapsamında sosyal medya paylaşımları, kısa anlatım videoları ve bilgilendirici dijital içeriklerle gençlere ulaşılacağını belirten Arslan, “İlk kez oy kullanacak gençlerin demokratik haklarını bilinçli şekilde kullanmaları için sade, anlaşılır ve samimi bir dil tercih ediliyor” diye konuştu.
“Gençlerin iradesi değişimin anahtarıdır"
Açıklamasının sonunda gençlerin toplumsal değişimdeki rolüne dikkat çeken CHP Baskil İlçe Başkanı Kemal Zeki Arslan, “Gençlerin sandığa yansıttığı irade, sadece bugünü değil yarını da belirleyecektir. CHP olarak gençlerin umutlarını büyüten, sözlerini önemseyen bir siyaset anlayışıyla çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.