Bugun...

CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Maksut Erol’dan Yetkililere Çağrı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Bayburtun önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kop Kayak Merkezi’nde son 10 gün içinde 3 vatandaşın yaralandığı bildirildi. Yaralanmaların kalça kırığı, diz kırığı ve bel kırığı gibi ciddi sakatlanmalara yol açtığı belirtilirken, pistteki zeminin bozuk olması kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor.
facebook-paylas
 Tarih: 10-02-2025 23:21:00

CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Maksut Erol’dan Yetkililere Çağrı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Önlem Alınması İçin Ölüm mü Olması Gerekiyor?”

Yaşanan kazaların ardından CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Maksut Erol, yetkililere çağrıda bulunarak önlem alınmasını istedi. Başkan Erol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Son 10 gün içinde 3 vatandaşımız ağır şekilde yaralandı. Kop Kayak Merkezi’nde pistin zemini oldukça kötü durumda ve bu kazalara sebep oluyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bir şeyler yapılması için illa bir can kaybı mı yaşanmalı? Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Kayakseverler Tedirgin

Bölge halkı ve kayak tutkunları da pistte gerekli bakım çalışmalarının yapılmasını talep ediyor. Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Kop Kayak Merkezi’nde güvenliğin sağlanması ve benzer kazaların önlenmesi için yetkililerin acilen harekete geçmesi bekleniyor.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI