![]() |
Tweet |
İlçe Binası Üyelerin Hizmetinde
Çelik, tüm üyeleri isimlerini kontrol etmek üzere ilçe başkanlığına davet ederek, “İlçe binamız her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak. Katılımınız, partimizin yerelde ve genelde daha güçlü bir yapıya kavuşması açısından büyük önem taşıyor” dedi.
CHP: Türkiye’nin Umudu, Halkın Sesi
Mustafa Çelik, CHP’nin sadece bir siyasi yapı değil, aynı zamanda Cumhuriyet’in temel değerlerinin teminatı olduğunu belirtti. “Halkçı, sosyal demokrat çizgimizle emeği, adaleti ve eşitliği savunmaya devam ediyoruz. Delege seçimleri, bu ilkeleri yaşatacak kadroların belirlenmesi açısından büyük bir adımdır” ifadelerini kullandı.
Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Başkan Çelik, tüm üyeleri sürece sahip çıkmaya çağırarak şunları söyledi: “Bugün, sadece isim kontrolü yapmıyoruz; yarının iktidarını birlikte inşa ediyoruz. Gelin, bu sürecin parçası olun, CHP’nin geleceğini birlikte şekillendirelim."