Bugun...

CHP BİGADİÇ İLÇE BAŞKANI TÜRKER YILMAZ: “EMEKLİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hizmete sunulacak olan Emekliler Evi projesi hakkında açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 17-09-2025 17:00:00

CHP BİGADİÇ İLÇE BAŞKANI TÜRKER YILMAZ: “EMEKLİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET AKIN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Başkan Yılmaz, projeye öncülük eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür ederek sözlerine başladı. “Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birini daha hayata geçiren Sayın Başkanımız Ahmet Akın’a emeklilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“EMEKLİLERİMİZE SEMBOLİK ÜCRETLERLE HİZMET”
Yılmaz, kısa süre içinde açılacak Emekliler Evi’nde kahvenin 5 TL, çayın ise 2,5 TL gibi sembolik ücretlerle sunulacağını belirtti. “Bu hizmet, emeklilerimizin sosyalleşmesine, bir araya gelmesine ve keyifli vakit geçirmesine katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Yılmaz, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Emeklilerimiz için açılacak Emekliler Evi’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız için verilen bu söz artık gerçeğe dönüşüyor.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI