Bugun...
SON DAKİKA

CHP Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün’den Sahte Diploma Skandalına Sert Tepki: “Liyakat ve Adalet Devletin Temelidir” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Sahte Diplomalar Devletin Temelini Sarsıyor
facebook-paylas
 Tarih: 06-08-2025 14:49:00

CHP Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün’den Sahte Diploma Skandalına Sert Tepki: “Liyakat ve Adalet Devletin Temelidir” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün, sahte diploma skandalıyla ilgili açıklamasında, kamu kurumlarına sahte belgelerle girenlerin devletin itibarına büyük zarar verdiğini belirtti. “Devlet yönetimi liyakat ve adalet esaslarına dayanmalı, sahtecilik bu temelleri zedeler” dedi.

Gençlerin Emeği Haksızca Gasp Ediliyor

Üstün, yıllarca emek vererek eğitim alan gençlerin haklarının sahte diplomalarla gasp edilmesinin toplumda büyük adaletsizlik yarattığını ifade etti. “Emekle kazanılan haklar sahte belgelerle yok sayılamaz” diye konuştu.

Denetim Mekanizmaları Güçlendirilmeli

Sahte diplomaların ortaya çıkmasının, devletin denetim mekanizmalarındaki eksiklikleri ortaya koyduğunu vurgulayan Mutullah Üstün, “Yetkililer belge doğrulama süreçlerini titizlikle yürütmeli, sorumlular hesap vermelidir” dedi.

CHP’nin Kararlı Mücadelesi Devam Ediyor

Üstün açıklamasını, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak adalet ve liyakat ilkelerinden taviz vermeden bu tür usulsüzlüklerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Halkımızın güvenini sarsan her türlü haksızlıkla mücadele görevimizdir” sözleriyle tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI