escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

CHP Göle İlçe Başkanı Recai Özalp’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağına Yönelik Saldırıya Sert Tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Bayrağımıza Uzanan Eller, Milletimizin Birliğine Çarpıp Dağılır” CHP Göle İlçe Başkanı Recai Özalp, Mardin’in Nusaybin ilçesinde Türk Bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı sert bir dille kınadı. Özalp, bu tür provokatif girişimlerin toplumsal barışı hedef aldığını belirterek, hiçbir provokasyonun amacına ulaşamayacağını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-01-2026 20:42:00

CHP Göle İlçe Başkanı Recai Özalp’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağına Yönelik Saldırıya Sert Tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Bayrak, Ortak Değerimizdir

Recai Özalp, Türk Bayrağı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının, birliğinin ve ortak geleceğinin simgesi olduğunu ifade ederek, “Bayrağımıza yapılan her saldırı, 85 milyon yurttaşımızın ortak iradesine yönelmiş bir saldırıdır. Bu tür eylemler asla kabul edilemez” dedi.

Provokasyonlara Geçit Yok

Söz konusu saldırının toplumda ayrışma yaratmayı hedefleyen açık bir provokasyon olduğuna dikkat çeken Özalp, “Kimden ve nereden gelirse gelsin, bu tür kışkırtmalar milletimizin sağduyusu karşısında sonuçsuz kalacaktır. Hiçbir provokasyon amacına ulaşamayacaktır” ifadelerini kullandı.

Hukukun Gereği Yapılmalı

CHP Göle İlçe Başkanı, yetkililere çağrıda bulunarak saldırının faillerinin bir an önce tespit edilip adalet önünde hesap vermesi gerektiğini belirtti. “Hukukun üstünlüğü gereği, bu saldırıyı gerçekleştirenler cezasız kalmamalıdır” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI