Bugun...

CHP’li Ateş, zamanında ödeme yapmayan TARSİM’e tepki gösterdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

TARSİM SEN NE İÇİN VARSIN? CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, doğal afetten zarar gören çiftçiye zamanında ödeme yapmayan TARSİM’e “Sen ne için varsın?” diye sordu. Başkan Ateş, çiftçilerin açtığı davanın takipçisi olacaklarını söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 05-06-2024 13:49:00

CHP’li Ateş, zamanında ödeme yapmayan TARSİM’e tepki gösterdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, yaptığı açıklama ile çiftçin sorunlarına dikkat çekti.
Tarım Sigortaları Havuzu’nun (TARSİM) çiftçiye zamanında ödeme yapmadığını ifade eden Başkan Ateş, “Buğday hasadı başladı. Bir yıl emek etti bu hasatla bir yıl geçim sağlayacak. Buğdaylar sulandığı zaman esen şiddetli rüzgardan buğdaylar yattı devlet resmi işlem yapılmadan önce. Diyor ki sigortalı yaptır. Çiftçimiz gidiyor ürününü sigortalıyor. Ürünün başına bir doğal felakete gelirse en azından bir güvencesi olsun diye. Bu da yatınca çiftçi TARSİM'e müracaat ediyor ekspertiz geliyor rapor tutuyor. Ama çiftçiye söylenilen söz çok ilginç, ‘Biz bu sene ödeme yapmayacağız. ‘ Ey TARSİM sigorta primlerini alırken her şey iyi ama çiftçinin zor gününde biz ödeme yapmayacağız. Peki, sen ne işe yarıyorsun?  Bazı çiftçilerimiz dava açtı dava sürecini Cumhuriyet Halk partisi olarak takip edeceğiz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI