|
Tweet |
Halil Barut mesajında, 2026 yılının Şanlıurfa için adaletin, emeğin ve sosyal belediyeciliğin güç kazandığı bir yıl olması temennisinde bulundu. Şanlıurfa’nın tarih boyunca kardeşliğin, hoşgörünün ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade eden Barut, kentin yıllardır biriken sorunlarının çözümü için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.
Barut açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yeni bir yıla girerken en büyük temennimiz; Şanlıurfa’da hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, hiçbir gencin umudunu yitirmediği, hiçbir emekçinin alın terinin karşılıksız kalmadığı bir düzenin kurulmasıdır. Şanlıurfa’mızın tarımda, turizmde ve istihdamda hak ettiği noktaya gelmesi için örgütümüzle birlikte gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”
CHP Şanlıurfa örgütünün halkla iç içe, sahada ve çözüm odaklı bir anlayışla yoluna devam edeceğini vurgulayan Barut, demokrasi ve adalet mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti.
Halil Barut, mesajını şu sözlerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle; başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2026 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, bereket ve barış getirmesini diliyorum.” dedi.