Bugun...

DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI TANER IŞIKBAY'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI: "GAZİLERİMİZ, BAĞIMSIZLIĞIMIZIN TEMİNATI" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak, Türk milletinin bağımsızlığını korumak için canlarını feda eden gazilerin önemine vurgu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 11:07:00

DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI TANER IŞIKBAY'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI:

Işıkbay, “Gazilerimiz, bu toprakların huzuru ve güvenliği için büyük bir fedakarlık gösteren kahramanlarımızdır. Onların cesareti, bizlere emanettir ve bu emaneti yaşatmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

"GAZİLERİMİZİ UNUTMAMAK, BİZİM GÖREVİMİZ"

Açıklamasında, gazilerin milletin gönlünde her zaman özel bir yere sahip olduğunu belirten Işıkbay, “Bugün, sadece gazilerimizi anmakla kalmamalı, aynı zamanda onların tarihimizdeki yerini ve topluma kattığı değeri de anlamalıyız. Gazilerimizin yaşamlarını sürdürdüğü zorlukları unutmamak, onlara olan borcumuzun bir gereğidir” ifadelerini kullandı.

"GAZİLERİMİZE OLAN DESTEKLERİ ARTIRMALIYIZ"

Taner Işıkbay, DEVA Partisi olarak gazilere yönelik sosyal projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. “Gazilerimiz, toplumun her kesiminde saygı duyulması gereken bireylerdir. Onların yaşam standartlarını iyileştirmek ve ihtiyaçlarına duyarlı davranmak, devletimizin ve milletimizin en önemli görevlerindendir” şeklinde konuştu.

"BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR TOPLUM YARATACAĞIZ"

Ayrıca, gazilerin toplumun temel taşları olduğuna da dikkat çeken Işıkbay, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Gazilerimizin mücadelesi, bizlere sadece geçmişte kalmamamız gerektiğini, geleceğimiz için el birliğiyle çalışmanın önemini öğretmektedir. Birlikte hareket ederek, gazilerimize en güzel desteği vermek ve onların haklarını her zaman savunmak zorundayız” dedi.

"GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZLA"

Son olarak, Gaziler Günü’nde tüm gazilere saygı ve minnet duygularını ifade eden Taner Işıkbay, “Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, mücadele eden tüm gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, onların hatıralarını yaşatmayı bir görev biliyoruz. Mekanları cennet olsun” diyerek mesajını tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI