escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Kaya’dan Polis Haftası Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Kamu Düzeninin Sessiz Gücü: Polis Teşkilatımız” Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Kaya, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaya, emniyet teşkilatının kamu düzeninin sağlanmasında ve vatandaşların güven içinde yaşamında üstlendiği görevin hayati önem taşıdığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 07-04-2026 12:00:00

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Kaya’dan Polis Haftası Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Her Şartta Görev Bilinciyle Hareket Ediyorlar”

Kaya mesajında, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümünde; milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak adına her türlü zorluğa göğüs geren, gece gündüz demeden görev yapan, vicdanı rehber edinen tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutladıklarını belirtti. Emniyet mensuplarının, zor koşullar altında dahi görevlerini aksatmadan sürdürdüğünü vurguladı.

“Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle Anıyoruz”

Görevi başında şehit düşen polisleri rahmetle andıklarını ifade eden Kaya, gazilere de minnet ve şükranlarını sundu. Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişiyle milletin huzur ve güvenliğinin teminatı olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI