11 Temmuz 2025, Cuma | 05:13:30

“EKREM BAŞKAN VE YOL ARKADAŞLARI BİR BAŞARININ BEDELİNİ ÖDÜYOR” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarına yönelik yargı süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Kayabaşı, söz konusu davanın bir yargılama değil, siyasi bir cezalandırma süreci olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-06-2025 12:21:00

“EKREM BAŞKAN VE YOL ARKADAŞLARI BİR BAŞARININ BEDELİNİ ÖDÜYOR” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

"SANDIKTA KAYBEDİLENİ, MAHKEME SALONLARINDA ALMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Ekrem İmamoğlu’nun halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanı olarak büyük bir başarıya imza attığını belirten Başkan Beyzade Kayabaşı, “Ekrem Başkan ve yol arkadaşları bir suçun değil, bir başarının bedelini ödüyor. Bu bir yargılama değil, açıkça bir cezalandırma sürecidir. Sandıkta kazanamadıklarını, mahkeme salonlarında gasp etmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

"HALK İRADESİNE MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ"

Başkan Kayabaşı, halkın iradesinin yargı yoluyla şekillendirilmeye çalışılmasına karşı çıkacaklarını belirterek şu değerlendirmede bulundu:

“Halkın gönlünde yer edinmiş bir yönetime karşı, siyasi saiklerle açılan davalar ne adalet üretir ne de meşruiyet sağlar. Bu adaletsizliğe karşı susmayacağız. Ekrem Başkan yalnız değildir. Tüm Türkiye, bu hukuksuzluğun karşısında birliktedir.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI