escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal: “Kadınların Emeği ve Mücadelesi Toplumun Geleceğini Şekillendirir” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda kadınların toplumun en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, kadınların emeğinin, fedakârlığının ve mücadelesinin güçlü bir toplumun temelini oluşturduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 07-03-2026 15:42:00

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal: “Kadınların Emeği ve Mücadelesi Toplumun Geleceğini Şekillendirir” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


“Kadınlar Toplumun En Değerli Gücüdür”

Hidayet Baysal açıklamasında kadınların aileden ekonomiye, eğitimden sosyal hayata kadar toplumun her alanında büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirtti. Kadınların emekleriyle toplumsal hayatın şekillendiğini ifade eden Baysal, kadınların hak ettiği değeri görmesinin toplumsal gelişim açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Baysal, “Kadınlarımız yalnızca aile içinde değil, hayatın her alanında emeği ve fedakârlığıyla topluma yön veren en önemli değerlerimizdir. Kadınların güçlü olduğu bir toplum, geleceğe daha umutla bakar.” ifadelerini kullandı.

“Kadına Yönelik Şiddet Kabul Edilemez”

Kadına yönelik şiddetin yalnızca bireysel bir sorun değil, aynı zamanda toplumsal bir yara olduğunu vurgulayan Baysal, bu sorunun ortadan kaldırılması için toplumun tüm kesimlerinin ortak bir bilinçle hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.

Baysal, “Kadına yönelik her türlü şiddet insanlık onuruna yapılmış ağır bir saldırıdır. Kadınların güven içinde yaşayabildiği, haklarının korunduğu bir toplum oluşturmak hepimizin ortak sorumluluğudur.” dedi.

“Kadınların Güçlenmesi Toplumu Güçlendirir”

Kadınların eğitimde, üretimde ve sosyal hayatta daha güçlü şekilde yer almasının ülkenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Baysal, kadınların desteklenmesinin toplumsal kalkınmanın önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Baysal, “Kadınların hayatın her alanında daha fazla söz sahibi olması, hem toplumsal gelişimi hem de ülkemizin yarınlarını güçlendirecektir.” şeklinde konuştu.

8 Mart Mesajı

Açıklamasının sonunda tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal, kadınların emeğinin ve mücadelesinin daha adil ve güçlü bir toplumun temeli olduğunu ifade etti.

Baysal sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Başta ülkemizdeki kadınlar olmak üzere emeğiyle, sabrıyla ve mücadelesiyle hayatı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor; kadınların hak ettiği değeri gördüğü, şiddetin olmadığı bir Türkiye diliyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI