Bugun...

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş’tan Yeni İşletmeye Hayırlı Olsun Ziyareti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, ilçede girişimcilik ekosistemine katkı sunan Mikail Alıcı’nın yeni açtığı Öküz Burger şubesini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 29-11-2025 21:56:00

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş’tan Yeni İşletmeye Hayırlı Olsun Ziyareti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

GİRİŞİMCİLİK CESARET İSTER

Aydoğmuş, hem inşaat sektöründe hem de cafe ve çiğköfte işletmeciliğinde ilçeye markalı yatırımlar kazandıran Mikail Alıcı’nın son girişimiyle hamburgeri ilk kez ilçeye getirmesinin önemli bir adım olduğunu belirtti. Girişimcilik ruhunun gençlere ilham verdiğini, risk alan ve emek veren her yatırımcının şehrin gelişimine katkı sunduğunu ifade etti.

BİR İŞYERİ YALNIZCA İŞLETME DEĞİLDİR
Başkan Aydoğmuş, yeni açılan işletmenin sadece bir restoran olmadığını; ilçeye marka değeri, ekonomiye yeni bir nefes ve gençlere umut olduğunu söyledi. Girişimcilerin desteklenmesinin şehirlerin büyümesine doğrudan katkı sağladığını vurguladı.

YATIRIMCIYA SAHİP ÇIKARSAK ŞEHİR BÜYÜR
Mikail Alıcı’ya yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Aydoğmuş, bereketli kazançlar dileyerek ilçede benzer yatırımların artması yönünde temennilerini iletti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI