Bugun...

Genel Başkan İrfan Uzun’dan Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na Tebrik ve Başarı Dilekleri - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhurbaşkanı Adayı ve Adalet Birlik Partisi (AB PARTİ) Genel Başkanı İrfan Uzun, Sağlık Bakanlığı’na yeni atanan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak önemli hizmetlere imza atmış olan Kemal Memişoğlu’nu tebrik etti. Uzun, Memişoğlu’nun Türkiye’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına yönelik önemli hizmetler yapacağına olan inancını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 02-07-2024 10:49:00

Genel Başkan İrfan Uzun’dan Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na Tebrik ve Başarı Dilekleri - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan İrfan Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Sağlık Bakanlığı’na atanan yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyorum. İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca sağlık alanında önemli hizmetlere imza atan Sayın Memişoğlu’nun, bakanlık görevinde de ülkemiz için büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Türkiye’nin sağlık anlamında önemli hizmetlere ihtiyacı var ve yeni bakanımızın bu alanda güzel işler yapacağına olan inancım tamdır."

Genel Başkan İrfan Uzun,
"Sağlık, toplumumuzun en temel ihtiyaçlarından biridir ve bu alandaki gelişmeler, ülkemizin geleceği için büyük önem taşımaktadır. Sayın Memişoğlu’nun, deneyimi ve bilgi birikimi ile bu görevi en iyi şekilde yürüteceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyorum."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI