Bugun...

Göktürk Ata Ocakları Kuruldu: Barbaros Siral Genel Başkan Olarak Atandı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi’nin desteklediği Göktürk Ata Ocakları, bugün itibariyle resmen kuruldu. Göktürk Ata Ocakları’nın Genel Başkanlığına Barbaros Siral getirildi. Kurucular ve yönetim kadrosunda ise Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar, Genel Sekreter Mehmet Ali Yılmaz, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Tümer, Ümit Demiroğlu, Barış Sarı ve Bursa İl Başkanı Ercan Yılmaz yer aldı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2024 00:28:00

Göktürk Ata Ocakları Kuruldu: Barbaros Siral Genel Başkan Olarak Atandı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Milliyetçi ve Muhafazakar Bir Çizgide İlerliyoruz

Göktürk Ata Ocakları’nın milliyetçi ve muhafazakar bir çizgide olduğunu belirten Barbaros Siral, "Göktürk Ata Ocakları olarak, hayatı boyunca hiçbir terör eylemine, uyuşturucuya, ırz düşmanlığına ya da çocuk istismarcılığına bulaşmamış herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bu ocak, ahlaki çöküntünün yaşandığı, vatansever ve milliyetçilerin göz ardı edildiği bu zorlu dönemde, gençlerimiz ve yeni nesillerimiz için bir ilim ve irfan yuvası olacaktır" dedi.

Gençlerin Geleceğine Işık Tutacağız

Barbaros Siral, gençlerin ve yeni nesillerin geleceğini şekillendirmek adına Göktürk Ata Ocakları’nın önemli bir rol üstleneceğini vurguladı. Siral, "Bu sıkıntılı ve ahlaki değerlerin ayaklar altına alındığı bir dönemde, Göktürk Ata Ocakları, gençlerimizin ve tüm yetişen yeni nesillerin geleceğini şekillendirecek ve onları gerçek hayata hazırlayacak bir ocak olarak hizmet verecektir. Vatanına, milletine ve bayrağına sadık nesiller yetiştirmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Göktürk Ata Ocakları’nın temel amacının, Türk gençlerine milli ve manevi değerler kazandırmak ve bu değerleri geleceğe taşımak olduğunu belirten Siral, bu misyonun kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI