escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

Hasan Duşlu: “2026 Bütçesi İznik’in Üretim Gücünü Yok Sayıyor” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi İznik İlçe Başkanı Hasan Duşlu, 2026 yılı bütçesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bütçenin yerel üretimi ve kırsal kalkınmayı merkeze almaktan uzak hazırlandığını belirtti. Duşlu, açıklanan rakamların sahadaki gerçeklerle örtüşmediğini ifade ederek, bütçenin İznik gibi tarım ve küçük esnaf ağırlıklı ilçelerde geçim sıkıntısını derinleştirdiğini söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 03-01-2026 21:49:00

Hasan Duşlu: “2026 Bütçesi İznik’in Üretim Gücünü Yok Sayıyor” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“İznik’te Çiftçi ve Esnaf Ayakta Kalma Mücadelesi Veriyor”

İznik’te artan girdi maliyetleri, yükselen kiralar ve düşen alım gücünün hem çiftçiyi hem de küçük esnafı zorladığını vurgulayan Duşlu, “Üreten kesim desteklenmediği sürece ne enflasyon düşer ne de refah artar. Bugün İznik’te birçok aile temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Bu tablo, 2026 bütçesinin halktan ne kadar kopuk hazırlandığını gösteriyor” dedi.

“Faize Değil, Üretime ve Millete Bütçe”

Bütçede faize ayrılan devasa kaynağın üretim, tarım ve istihdam için kullanılabileceğini belirten Hasan Duşlu, çözümün Millî Görüş’ün adil ekonomik yaklaşımında olduğunu ifade etti. Duşlu, “Kaynak var; ancak yanlış yerlere aktarılıyor. Denk bütçe, kamu tek hesabı ve millî kaynak anlayışıyla İznik’te de Türkiye genelinde de üretim canlanır, vatandaş nefes alır” diyerek bütçenin yeniden ele alınması çağrısında bulundu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI