|
Tweet |
EVLER SOĞUK HAVA DEPOSUNA DÖNDÜ
Sabah saat 10’dan bu yana elektriğin kesik olduğunu ifade eden Baysal, “Şimdi saat 17.00 ve evlerin içi adeta soğuk hava deposu gibi. İçeride hasta olanlar, küçük çocuklar var. Bu tablo kabul edilemez. Urfa’nın kaderi bu değildir” dedi.
VATANDAŞ ÇARESİZ BIRAKILIYOR
Elektrik kesintilerinin günlük yaşamı durma noktasına getirdiğini vurgulayan Baysal, yaşanan mağduriyetin görmezden gelindiğini belirterek, “Bu zulme kimse dur demiyor. Halk artık çaresiz bırakılıyor” ifadelerini kullandı.
SORUMLULAR HESAP VERMELİ
Baysal, yaşananların takipçisi olacaklarını belirterek, ilgili kurumları göreve davet etti. Şanlıurfa halkının temel hizmetlere kesintisiz ulaşmasının bir hak olduğunu vurgulayan Baysal, sorumluların kamuoyuna hesap vermesi gerektiğini söyledi.