escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

İbrahim Üstündağ: “6 Şubat, İhmallerle Yüzleşmeden Unutulmaması Gereken Bir Uyarıdır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Avcılar İlçe Başkanı İbrahim Üstündağ, 6 Şubat depremlerinin 3. anma yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. Üstündağ, deprem gerçeği karşısında kalıcı ve bilim temelli önlemlerin ertelenmemesi gerektiğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 06-02-2026 09:49:00

İbrahim Üstündağ: “6 Şubat, İhmallerle Yüzleşmeden Unutulmaması Gereken Bir Uyarıdır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“ACILAR HAFIZALARDA, SORUMLULUK DEVAM EDİYOR”

Anma mesajında, aradan geçen üç yıla rağmen yaşanan büyük kayıpların toplumun vicdanında derin izler bıraktığını belirten Üstündağ, “6 Şubat’ta kaybettiğimiz her bir can, ihmaller zincirinin acı bir sonucudur. Zaman geçse de acılar dinmemiş, sorumluluk ortadan kalkmamıştır” ifadelerini kullandı.

“DEPREM DEĞİL, İHMAL ÖLDÜRÜR”

Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çeken Üstündağ, asıl yıkımın plansızlık ve yetersiz denetimden kaynaklandığını belirtti. Üstündağ, “Bilimsel şehircilik anlayışı, sağlam yapılaşma ve etkin denetim ertelenemez bir zorunluluktur. Deprem değil, ihmal öldürür. Aynı acıların tekrar yaşanmaması için kararlı adımlar atılmalıdır” değerlendirmesinde bulundu.

“KAYIPLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ”

Açıklamasının sonunda hayatını kaybeden vatandaşları anan Üstündağ, “6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Bu acı tecrübe, geleceğe dair sorumluluklarımızı daha da ağırlaştırmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI