Bugun...

İl Başkanı Fırat Akkuş’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Iğdır İl Başkanı Fırat Akkuş, 19 Eylül Türkiye Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, vatanımızı müdafaa esnasında yaralanarak gazi olan tüm muharip, terör ve 15 Temmuz gazilerini minnetle andı. Başkan Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 11:07:00

İl Başkanı Fırat Akkuş’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Vatanımızı savunurken yaralanarak gazi olan ve ahirete irtihal etmiş olan gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise acil şifalar, sağlık ve afiyet diliyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak, Muharip Gazilerimizden Terör Gazilerimize ve 15 Temmuz Demokrasi Gazilerimize kadar tüm gazilerimizin yanında olduğumuzu ve hak kayıplarının giderilmesi için mücadelelerini desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.”

Başkan Akkuş, gaziler arasında ayrım yapılmasına karşı çıkarak, “Kore ve Kıbrıs gazilerimize maalesef birçok hak tanınmamaktadır. Gazilerimiz arasında yapılan bu ayrımcılığa son verilerek, tüm gazilerimize hizmetler eşit bir standarda bağlanmalı ve ayrım yapılmadan sunulmalıdır” dedi.

Son olarak, Fırat Akkuş şu sözlerle mesajını tamamladı: “Şehit Aileleri ve Gazilerimizin haklarının teslim edilmesi, yaşam konforlarının artırılması ve aksaklıkların giderilmesi temennisiyle, tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyoruz. Bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, vatan uğruna kanını veren tüm gazilerimize sağlık ve huzur diliyoruz.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI