escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

İsmail Irmak: “Sağlık Çalışanlarımız İnsan Hayatının En Kıymetli Emanetçisidir” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Erzurum Köprüköy İlçe Başkanı İsmail Irmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına dikkat çekerek tüm hekimlerin ve sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.
facebook-paylas
 Tarih: 13-03-2026 21:21:00

İsmail Irmak: “Sağlık Çalışanlarımız İnsan Hayatının En Kıymetli Emanetçisidir” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


IRMAK: “SAĞLIK ÇALIŞANLARI BÜYÜK BİR FEDAKÂRLIKLA GÖREV YAPIYOR”

Yeniden Refah Partisi Erzurum Köprüköy İlçe Başkanı İsmail Irmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Irmak, sağlık çalışanlarının insan hayatını korumak için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti.

Irmak açıklamasında, “Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, insan hayatını kurtarmak ve toplum sağlığını korumak adına büyük bir fedakârlıkla görev yapmaktadır. Zor şartlar altında dahi görevlerini yerine getiren sağlık emekçilerimiz her türlü takdiri hak etmektedir.” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLMELİ”

Sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasının önemine değinen Irmak, güçlü bir sağlık sisteminin toplumun refahı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

İsmail Irmak, mesajının sonunda başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI