Bugun...

İTİBAR KONVOYDA DEĞİL, OKULDA - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP’li Curoğlu, ekonomik krize dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 16:56:00

İTİBAR KONVOYDA DEĞİL, OKULDA - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, “itibardan tasarruf olmaz” diyen AKP iktidarının, vatandaşı askıda deftere, kaleme muhtaç hale getirdiğine işaret ederek, “İtibar uzun konvoylarda değil, okullarda. Vatandaşımız askıda defter kaleme muhtaç hale getirildi. Eğitimden itibar olmaz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Yalova’da kırtasiye işleten Dilek Yaşar’ın başlattığı askıda defter kalem uygulamasının ülkenin geldiği durumun özeti olduğunu söyledi.
Askıda ekmek, askıda simit uygulamasından sonra şimdi de askıda defter, kalem uygulamasının başlatıldığına işaret eden Başkan Curoğlu, “Vatandaşımız çocuklarına defter kalem alamaz hale geldi. Anne babalar, çocuklarının beslenme çantasını dolduramıyor. Çocuklarımız tuvalet musluklarından su içmek zorunda kalıyor. Okullardan temizlik görevlilerinin kaldırılması nedeniyle kimi sınıfları anneler temizlerken; büyük çoğunlukla ciddi hijyen sorunu yaşanıyor” dedi.

NE YOLSUZLUK, NE YOKSULLUK NE DE YASAKLAR BİTTİ
Beslenme ve barınma sorununun çözümünün devletin temel görevi olduğuna vurgu yapan Başkan Curoğlu, şöyle devam etti: “AKP, ülkeyi geriye götürdü. İlk çağlarda insan barınma ve beslenme için mücadele ediyordu. Bugün çalışan hiçbir vatandaşımız ev alma hayali dahi kuramıyor.  Tane ile sebze, meyve alıyor. 

ÇÖZÜMÜN ADI CUMHURİYET HALK PARTİSİ
3Y ile iktidar gelen AKP döneminde ne yolsuzluk, ne yoksulluk ne de yasaklar bitti. Tam tersine yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar daha da arttı. AKP ‘itibardan tasarruf olmaz’ diyerek kaynakları yandaşa, betona yatırdı. İtibar uzun araç konvoylarında değil, okullardadır. Bir ülkenin gelişmişliği eğitimde geldiği nokta ile çözülür. Hepimizin var bir derdi. Çözümün adı Cumhuriyet Halk Partisi.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI