Bugun...

Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun: “Birinci Yıl Kutlamamız, Siyasete İnancın ve Umudun Yeniden Doğduğu Gündü” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun, partisinin Ankara’da gerçekleştirdiği 1. yıl kutlamalarının ardından yaptığı açıklamada, etkinliğin adeta bir “bayram havası” içinde geçtiğini belirterek, “O gün Ankara’da gönüllüler vardı, yürekten inanmış insanlar vardı. Anahtar Parti’nin birinci yılı, siyasete yeniden inancın ve umudun doğduğu gündü” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 05-11-2025 15:49:00

Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun: “Birinci Yıl Kutlamamız, Siyasete İnancın ve Umudun Yeniden Doğduğu Gündü” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

 

“ANKARA’DA BİR BAYRAM HAVASI HÂKİMDİ”

Uzun, kutlamaların coşkusunu şu sözlerle aktardı:
“Cumartesi günü Anahtar Parti’nin bayram günüydü. Birinci yıldönümümüzü kutlarken Ankara’da inanılmaz bir atmosfer yaşandı. Orada hiçbir kamu aracı, belediye otobüsü yoktu; sadece gönüllüler vardı. O salonu dolduran binlerce insan, Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu’na olan sevgi ve güvenini yürekten gösterdi. İnsanların gözlerinden yaşlar geldi, bu sevgi karşısında duygulanmamak mümkün değildi.”


“GENEL BAŞKANIMIZA DUYULAN GÜVENİN ESERİDİR”

Sebahattin Uzun, partiye olan yoğun ilgiyi değerlendirerek şunları söyledi:
“Türkiye’nin 81 ilinden gelen otobüslerle dolup taşan Ankara, aslında halkın kendi iradesiyle, kendi imkânlarıyla nasıl bir değişim istediğini gösterdi. Şırnak’tan dahi otobüsler geldi. Hiçbir devlet desteği, belediye katkısı olmadan, tamamen kendi imkânlarıyla gelen vatandaşlarımızın varlığı, Anahtar Parti’ye duyulan güvenin somut bir göstergesidir.”


“ANAHTAR PARTİ, BU ÜLKENİN UMUDU OLDU”

Uzun, Anahtar Parti’nin kısa sürede ülke genelinde ciddi bir ivme yakaladığını vurgulayarak şöyle konuştu:
“Siyaset zor bir iş; hem maddi hem manevi fedakârlık gerektiriyor. Ama bu yola gönlünü koyan kadrolar, halkın umudunu yeniden yeşertti. Bizim partimizde makam beklentisi değil, hizmet aşkı var. Bir yıl gibi kısa bir sürede halkın yüreğine dokunmayı başardık. Anahtar Parti artık bu ülkenin yeni umududur.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI