escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

Mamak’ta "El Emeği Kadın Eli" Pazarı Kapılarını Açtı

Mamak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın üreticilerin el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturan “El Emeği Kadın Eli Pazarı”nı açtı.
facebook-paylas
 Tarih: 06-03-2026 17:50:51

Mamak’ta

Mamak Belediyesi, kadınların üretime katılımını desteklemek ve el emeği ürünlerini ekonomiye kazandırmak amacıyla “El Emeği Kadın Eli Pazarı”nı vatandaşlarla buluşturdu. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen pazarda, kadın üreticilerin hazırladığı yüzlerce el emeği ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

Musiki Muallim Mektebi’nde kurulan pazarda takıdan süs eşyalarına, dekoratif ürünlerden bitkilere kadar birçok el emeği ürün yer alıyor. Kadınların üretim gücünü ve yaratıcılığını yansıtan ürünler, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

 

6–7–8 Mart tarihleri arasında 10.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak pazar, hem kadın üreticilere destek olmayı hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlamını üretim ve dayanışma ruhuyla yaşatmayı hedefliyor.

 

Mamak Belediyesi yetkilileri, kadın emeğinin değerini görünür kılmak ve kadın girişimcileri desteklemek amacıyla tüm vatandaşları pazarı ziyaret etmeye davet etti.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER BELEDİYELER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI