escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

MİLLİ PARKLAR MİLLETİNDİR, RANT YERİ DEĞİL - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş’tan Milli Parklar Yasasına Tepki “İktidar Ülkeyi Yönetemiyor, Önüne Geleni Satmaya Çalışıyor” Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Milli Parklar Kanunu değişikliği kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 14-03-2026 13:21:00

MİLLİ PARKLAR MİLLETİNDİR, RANT YERİ DEĞİL - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“MİLLİ PARKLAR MİLLETİNDİR”

Aydoğmuş, milli parkların ve doğal alanların özel şirketlere kiralanmasının doğru olmadığını belirterek, bu alanların milletin ortak mirası olduğunu vurguladı.
Aydoğmuş, “Milli parklar milletindir, rant yeri değildir. Bu alanlar ticari kazanç kapısı değil, korunması gereken doğal hazinelerdir” dedi.

“ÖNÜNE GELEN SATILIYOR”

İktidarın ülkeyi yönetmekte zorlandığını ifade eden Aydoğmuş, çözüm üretmek yerine ülkenin değerlerinin birer birer ticari alanlara dönüştürüldüğünü söyledi.
Aydoğmuş, “İktidar ülkeyi yönetemiyor. Önüne geleni satmaya çalışıyor. Şimdi de milli parklar ve doğal alanlar rant alanına dönüştürülmek isteniyor” ifadelerini kullandı.

“YOZGAT ÇAMLIK MİLLİ PARKI BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZDİR”

Yozgat’ın en önemli doğal miraslarından biri olan Yozgat Çamlık Milli Parkına da dikkat çeken Aydoğmuş, bu alanın sadece Yozgat’ın değil Türkiye’nin önemli değerlerinden biri olduğunu belirtti.
Aydoğmuş, “Yozgat Çamlık Milli Parkı Türkiye’nin ilk milli parklarından biridir ve Yozgatlıların göz bebeğidir. Bu tür doğal alanlar ticari rant alanı haline getirilemez. Doğal mirasımız korunmalı ve gelecek nesillere aynı güzellikte bırakılmalıdır” dedi.

“ŞİMDİ SIRA ORMANLARIN TALAN EDİLMESİNE GELDİ”

Yeni düzenlemenin doğaya zarar verebileceğine dikkat çeken Aydoğmuş, doğal alanların korunması gerektiğini belirtti.
Aydoğmuş, “Bugün milli parklar, yarın ormanlar… Ülkemizin doğal zenginlikleri birkaç şirketin kazanç kapısı haline getirilemez. Ormanlarımız da milli parklarımız da bu milletin ortak emanetidir” ifadelerini kullandı.

“DOĞAL MİRAS KORUNMALIDIR”

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, yetkilileri Türkiye’nin doğal mirasını koruyacak politikalar üretmeye davet ederek, devletin görevinin doğayı ticari kazanç alanına dönüştürmek değil, gelecek nesiller için korumak olduğunu vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI