Bugun...
SON DAKİKA

Mustafa Çelik: “İşçiye Verilen Sözlerin Arkasında Durulmalı, Mağduriyet Son Bulmalı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, kamu işçilerinin toplu sözleşme görüşmelerinde yaşanan çıkmaza ilişkin tepki gösterdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın verdiği zam teklifini geri çekmesini büyük bir haksızlık olarak değerlendiren Çelik, işçilere karşı adil olunması gerektiğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 30-07-2025 13:56:00

Mustafa Çelik:  “İşçiye Verilen Sözlerin Arkasında Durulmalı, Mağduriyet Son Bulmalı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Çelik açıklamasında, “İlk altı ay için yüzde 24 zam ve sonraki dönemlerde enflasyon oranında artış sözü verilmişti. Bu vaat, milyonlarca kamu işçisine umut olmuştu. Ancak bu teklifin geri çekilmesi, işçilerin emeğinin görmezden gelinmesidir.” dedi.

Belen’deki kamu işçilerinin fedakârlıklarına dikkat çeken Çelik, “İşçilerimiz, orman yangınlarından madene, savunma sanayinden belediye hizmetlerine kadar her alanda büyük özveriyle çalışıyor. Onların alın terine sahip çıkmak, devletin asli görevidir.” ifadelerini kullandı.

Çelik, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın G20 Zirvesi’nde bulunmasına rağmen işçilerin sorunlarının çözülmemesini eleştirerek, “Sayın Bakan, bu sorumluluğunu yerine getirmeli, işçilerin mağduriyetine son vermelidir. Aksi halde görevinden istifa etmelidir.” diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI