escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Mustafa Üstün: “Türk Markaları Küresel Rekabette Daha Güçlü Olmalı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Dizayn 35 İç ve Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstün, şirketin büyüme vizyonu, ihracat hedefleri ve üretim stratejilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Üstün, küresel pazarda kalıcı olmanın yalnızca satış hacmiyle değil, markalaşma ve sürdürülebilir kalite anlayışıyla mümkün olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 11-02-2026 15:35:00

Mustafa Üstün: “Türk Markaları Küresel Rekabette Daha Güçlü Olmalı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“İHRACATTA KALİTE VE MARKA DEĞERİ ÖN PLANDA”

Mustafa Üstün, dış ticarette artan rekabet koşullarına dikkat çekerek, Türk firmalarının yalnızca fiyat avantajı ile değil, yenilikçi ürün ve güçlü marka kimliğiyle öne çıkması gerektiğini ifade etti.
“Uluslararası pazarlarda kalıcı olmanın yolu güvenilirlik, kalite standardı ve doğru lojistik planlamadan geçiyor. Uzun vadeli ticari ilişkiler için sürdürülebilirlik temel ilkemizdir” dedi.

DİJİTALLEŞME VE YENİ PAZAR STRATEJİSİ

Şirketin dijital ticaret altyapısına yatırım yaptığını belirten Üstün, e-ihracat ve veri odaklı pazar analizlerinin önemine dikkat çekti. Özellikle Avrupa ve Orta Doğu pazarlarında büyüme hedeflediklerini kaydeden Üstün, değişen tüketici beklentilerine uyum sağlamanın rekabet avantajı sunduğunu söyledi.
“Dijitalleşme artık bir tercih değil zorunluluk. Veri analitiği ve doğru pazar konumlandırması ile ihracat kapasitemizi artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

YERLİ ÜRETİM VE İSTİHDAM VURGUSU

Mustafa Üstün, yerli üretimin desteklenmesinin hem ekonomik bağımsızlık hem de istihdam açısından kritik olduğunu belirtti. Tedarik zincirinde yerli payını artırmayı hedeflediklerini söyleyen Üstün, nitelikli iş gücüne yatırım yapmanın şirketin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME HEDEFİ

Açıklamasının sonunda Üstün, Dizayn 35’in uzun vadeli stratejisinin sürdürülebilir büyüme ve kurumsal yapı güçlendirme üzerine kurulu olduğunu belirtti.
“Amacımız yalnızca ticaret hacmini artırmak değil; güçlü bir kurumsal yapı, yüksek kalite standardı ve küresel ölçekte güvenilir bir marka kimliği inşa etmektir” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI