Bugun...

Necdet Erikçi: “Manisa, Zafer Partisi’nin kararlı yürüyüşüne ev sahipliği yaptı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Zafer Partisi, Manisa siyasi tarihinde bir ilke imza attı. Parti, Başkanlık Divanı Toplantısı’nı ilk kez Manisa’da gerçekleştirdi. Manisa İl Başkanı Necdet Erikçi, “Manisa’mızda tüm genel başkan yardımcılarımızı misafir ettik. Bu çalışma hem kentimiz hem de partimiz adına son derece verimli geçti” ifadelerini kullandı.
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2025 16:56:00

Necdet Erikçi: “Manisa, Zafer Partisi’nin kararlı yürüyüşüne ev sahipliği yaptı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

MANİSA TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI

Zafer Partisi, Manisa’da düzenlediği Başkanlık Divanı Toplantısı ile Türkiye genelinde dikkat çekti. Partinin kurumsal yapısı açısından tarihi bir buluşma niteliği taşıyan toplantıya, tüm genel başkan yardımcıları katıldı. Manisa İl Başkanı Necdet Erikçi, “Manisa siyasi tarihinde ilk defa bir parti, Başkanlık Divanı toplantısını burada yaptı. Bu bizim için büyük bir onur. Şehrimizde genel merkez yönetimimizi ağırladık, güzel ve verimli bir çalışma gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

“MANİSA ZAFER PARTİSİ’NİN YÜKSELİŞİNDE ÖNEMLİ BİR NOKTADA”

Erikçi, toplantının yalnızca bir organizasyon değil, aynı zamanda Zafer Partisi’nin Manisa’ya verdiği önemin göstergesi olduğunu belirtti:
“Manisa artık yalnızca bir il değil, partimizin vizyonunun güçlü şekilde hissedildiği bir merkez haline geldi. Başkanlık Divanı’nın burada toplanması, teşkilatımızın (örgütümüzün) kararlılığını ve sahadaki etkinliğini pekiştirdi. Manisa, Zafer Partisi’nin yükselişinde stratejik bir konuma sahip.”

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE GÜÇLENİYORUZ”

Zafer Partisi’nin ülke genelinde büyüyen yapısına değinen Necdet Erikçi, parti kadrolarının kararlılıkla çalıştığını vurguladı:
“Manisa’dan Türkiye’ye güçlü bir mesaj verdik. Halkın sorunlarını biliyoruz, çözüm irademiz net. Zafer Partisi olarak yalnızca eleştiren değil, çözüm üreten bir siyasi anlayış ortaya koyuyoruz. Türkiye’nin her bölgesinde güçleniyoruz.”

“HEDEFİMİZ TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİNİ KORUMAK”

Açıklamasının sonunda partinin temel hedefini hatırlatan Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Necdet Erikçi, “Bizim mücadelemiz koltuk için değil, Türk milletinin geleceği içindir. Bu doğrultuda Manisa’da ve tüm Türkiye’de çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI