Bugun...
SON DAKİKA

Ömer Ulutaş: “Akademik sahtekârlığa sessiz kalmayın!” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Toprak Partisi Genel Başkanı Ömer Ulutaş, yükseköğretimdeki usulsüz kadrolara tepki gösterdi
facebook-paylas
 Tarih: 03-08-2025 01:35:00

Ömer Ulutaş: “Akademik sahtekârlığa sessiz kalmayın!” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


“SUSKUNLUK, HAKKI GASP EDENLERİ CESARETLENDİRİR”
Toprak Partisi Genel Başkanı Ömer Ulutaş, üniversitelerde yaşanan sahte akademik unvan ve kadro tahsisleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Namuslu ve liyakatli akademisyenlere seslenen Ulutaş, “Yükseköğretim kurumundaki sahte akademik unvanlar ve kadrolar ile ilgili bugün sesinizi yükseltmezseniz ne zaman yükselteceksiniz” diyerek çağrıda bulundu.

“ÇALINAN, GASPEDİLEN SİZİN HAKKINIZ”
Usulsüz şekilde dağıtılan kadroların gerçek akademisyenlerin haklarını gasp ettiğini belirten Ömer Ulutaş, bu duruma sessiz kalmanın suça ortak olmak anlamına geleceğini vurguladı. “Susarsanız olacak budur” ifadelerini kullanan Ulutaş, liyakatsizliğin yükseköğretim sistemini çökerttiğini söyledi.

“HARRAN HARVARD ÜNİVERSİTESİ Mİ?”
Ulutaş açıklamasının sonunda, bazı üniversitelerde yaşandığı iddia edilen belge ve unvan ticaretine de dikkat çekerek, “Harran HARVARD Uni. Her türlü diploma, belge temin edilir” diyerek yaşanan tabloya ironik bir gönderme yaptı.

Toprak Partisi lideri, üniversiteleri bir ticarethane ya da yandaş kadro dağıtım alanı değil; bilim, ahlak ve liyakat merkezleri haline getirme sözü verdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI