Bugun...
SON DAKİKA

Ordu İl Başkanı Adem Ağca’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Adem Ağca, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, vatan için bedel ödemiş gazilerin yaşam konforunu artırmanın hükümetin en öncelikli görevlerinden biri olması gerektiğini vurguladı. Başkan Ağca, gaziler arasında yapılan ayrımcılığa dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi:
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 14:21:00

Ordu İl Başkanı Adem Ağca’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Bir de Muharip Gazilerimiz var ki (Kore ve Kıbrıs Gazileri), bunlarla ilgili uygulama daha farklıdır. Terör gazileri veya 15 Temmuz gazilerimize tanınan birçok hak, maalesef muharip gazilerimize tanınmamaktadır. Dolayısıyla ülkemizde gazilerimiz arasında yapılan bu ayrımcılığa son verilmelidir. Gazilere verilecek hizmetler, ayrım yapılmaksızın eşit bir standarda bağlanarak ulaştırılmalıdır.”

Başkan Adem Ağca, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu vesileyle, şehit aileleri ve gazilerimizin haklarının teslim edilmesi, yaşam konforlarının artırılması ve aksaklıkların bir an evvel giderilmesi temennisiyle, ülkemizdeki tüm gazilerimizin ve şehit ailelerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyoruz. Bu cennet vatanı bizlere vatan yapmak için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, vatan uğruna kanını döken ve uzuvlarını kaybeden tüm gazilerimize Allah’tan şifalar, sağlık ve afiyetler diliyoruz.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI