escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Ramazan Öksüz: “Hatay’da Son Vatandaşımız Evine Kavuşana Kadar Takipçisi Olacağız” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Hatay’da düzenlenen anma programı ve Saadet Partisi Divan Toplantısı’na katılarak deprem sonrası konut sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 07-02-2026 00:42:00

Ramazan Öksüz: “Hatay’da Son Vatandaşımız Evine Kavuşana Kadar Takipçisi Olacağız” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Deprem sonrası konut inşa sürecine ilişkin açıklamalara değinen Başkan Öksüz, dönemin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından Hatay’da toplam 254 bin 195 konut yapılacağının açıklandığını, bunun 220 bin 66’sının afet konutu, 34 bin 129’unun ise köy evi olarak planlandığını hatırlattı. Türkiye genelinde ise 455 binden fazla deprem konutu ve iş yerinin teslim edildiğinin açıklandığını belirten Öksüz, bu teslimlerin yaklaşık 55 bin 681’inin Hatay’da gerçekleştirildiğini ifade etti.

KONTEYNER GERÇEĞİ RAKAMLARIN ÖTESİNDE

Antakya’da deprem şehitlerini anmak için bulundukları ziyaret sırasında konteyner kentlerin hâlâ varlığını sürdürdüğünü gördüklerini belirten Öksüz, yalnızca teslim edilen konut sayısına bakmanın yeterli olmadığını vurguladı. Kurada adı çıkmasına rağmen çeşitli nedenlerle evlerine taşınamayan vatandaşların da bulunduğuna dikkat çekti.

“SON VATANDAŞ EVİNE GİRİNCEYE KADAR TAKİPTEYİZ”

Ramazan Öksüz, Hatay’da evsiz kalan tüm vatandaşların kalıcı konutlarına kavuşuncaya kadar sürecin takipçisi olacaklarını belirterek, deprem sonrası yaraların sadece rakamlarla değil, vatandaşın gerçek yaşam koşullarıyla ölçülmesi gerektiğini ifade etti.

GENİŞ KATILIMLA ANMA VE DİVAN PROGRAMI

6 Şubat anma programı ve Saadet Partisi Divan Toplantısı’na; başta Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan olmak üzere Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Fadıl Koçak, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı. Programa ayrıca Ankara Milletvekili ve geçmiş dönem Adalet Bakanı Sadullah Ergin de misafir olarak iştirak etti.

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarken, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için çalışmaların kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI