Bugun...
SON DAKİKA

SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI ERDAL ALTUN: “İNSANİ YARDIM FİLOSUNA ENGEL OLANLAR SAMİMİYETSİZ MESAJLAR ATMASIN” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, Gazze’ye yönelik insani yardım girişimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Altun, partisinin “Gazze’ye insani yardım koridoru açılsın” önerisini reddeden zihniyetin, bugün yardım filosu hakkında duygusal mesajlar paylaşmasını samimiyetsizlik olarak değerlendirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 05-09-2025 13:42:00

SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI ERDAL ALTUN: “İNSANİ YARDIM FİLOSUNA ENGEL OLANLAR SAMİMİYETSİZ MESAJLAR ATMASIN” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“BİZ İNSANİ YARDIMLA, ONLAR FESTİVALLERLE MEŞGUL”

Altun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Gazze’ye insani yardım koridoru açılsın önerimize ‘Hayır açılmasın’ diyerek red oyu kullanan zihniyetin müntesipleri, şu an yola çıkan ve en az yarısını Saadet Partisi’nin karşıladığı insani yardım filosu hakkında sözde duygusal mesajlar atmasın. Gemilerimizin neden Türkiye limanlarından kalkmadığını kendi kendilerine sorgulasınlar. Onlara tavsiyem, kültür yolu festivali ile ‘dans dans dans’a devam etmeleridir. Biz ise insani yardım koridoruyla meşgul olmaya devam edeceğiz.”

“GAZZE İÇİN GERÇEK DAYANIŞMA GEREKİYOR”
Kayseri İl Başkanı Altun, Filistin halkına yönelik zulme karşı gerçek dayanışmanın yalnızca sözle değil, somut adımlarla olabileceğini vurguladı. Altun, “Bugün Gazze için gerçek bir sınavdan geçiyoruz. Kim samimi, kim değil; kimin gerçekten mazlumların yanında durduğu, kimin ise sadece tribünlere oynadığı çok net biçimde ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Altun, Saadet Partisi olarak Gazze için mücadeleye devam edeceklerini belirterek, “Sözde değil, özde Filistin’in yanındayız” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI